Prémium Pázsit, Felhasználási ötletek

Ha műfű, akkor Prémium Pázsit.

Ha műfű akkor, Prémium Pázsit - Műfű blog

Miért válaszd a Prémium Pázsitot ?

Pont, mint a valódi

Az igényes, természetes megjelenésnek és a valósághű színnek köszönhetően a szintetikus pázsitszőnyeg első ránézésre pont olyan, mint a valódi. Sőt, szebb, hiszen egyáltalán nem látszanak az illesztések, nincsenek gyomok, a homogén zöld felületet nem törik meg sárgás-barnás elszíneződések. Hála a memóriaszálaknak, a fű nem fekszik el.

Prémium pázsit kertben

Gondozási igény: zéró. Vízszükséglet: 0.

Fűnyírás, szellőztetés, gazolás, műtrágyázás – és persze locsolás rengeteg (ivó)vízzel. Hosszú órák, jelentős kiadások – az év jelentős részében napi szinten. A szintetikus pázsitnak köszönhetően mindezt elfelejtheti.

Nem kell több fűnyirás

Kutya? Igen. Vakond? Nem.

A természetes pázsit egyik nagy ellensége az állatok vizelete – amely viszont egyáltalán nem károsítja szintetikus füvet. A komoly nedvesség-áteresztő képességű poliuretán alapnak köszönhetően pedig a szagoktól sem kell tartani. A szálak speciális rögzítésüknek hála kaparászás esetén is a helyükön maradnak. A vakondok viszont kénytelenek lesznek más helyet keresni, ugyanis a pázsit kb. 10 cm vastag murvaalapján és a poliuretán rétegein aligha képes áttörni.

Prémium pázsiton fekvő kutya

Telepítés: hát, ez csúcs!

Telepítés: hát, ez csúcs! A pázsit lefektetését – amely műveletet gondos helyszíni felmérés és a szükséges alapépítmény elkészítése előz meg – professzionális telepítési szolgáltatásunk szakemberei végzik el. Az eredmény ennek megfelelően kifogástalan: az illesztések egyáltalán nem látszanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes – és az is marad hosszú-hosszú éveken át.

Prémium pázsit csapata csúcsminőségű műfűvet telpít
Ha műfű, akkor Prémium Pázsit.

9 év jótállás

A fejlett, a szálkihullást megakadályozó gyártástechnológia és a magas anyagminőség jóvoltából 9 év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, amelyeknek élettartama típustól függően eléri a 15 évet. A speciális anyagkeveréknek nem árt az erős UV-sugárzás sem, így a fakulás is kizárt.
Új gyártási technológia ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

Új gyártási technológia

Az alkalmazott, high-tech gyártási eljárás lehetővé teszi egyedi mintás, a legkülönfélébb színű gyepszőnyegek készítését is – a lehetőségeknek szinte csak a fantázia szab határt.

Vizátersztő ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

Kivételes vízáteresztő képesség

Számszerűsítve: 60 liter/perc/m 2 . A gyakorlatban: a pázsit még egy kiadósabb zivatar után is nagyon gyorsan megszárad. Természetesen nemcsak a víz távozik gyorsan a talaj felé, hanem az állati vizelet is.

100% UV álló ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

Tökéletes színtartás

A szintetikus pázsit nagyon jól bírja a manapság jellemző rendkívül erős UV-sugárzást. Erről papírja is van, hiszen a 9 éves jótállás a színtartóságra is vonatkozik. A szálak anyaga amúgy sem adja könnyen magát, így – típustól függően – akár 15 éven át is megőrzi eredeti tulajdonságait.

Nincs több gyom és gaz ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

Gyommentesség

A szintetikus pázsitot a telepítésekor leterített, 10 cm vastag murvaréteg, valamint a poliuretán alap óvja a gyomosodástól. A kettős védvonalat még a legmegátalkodottabb gaz sem képes áttörni.

100% tisztaság ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

Higiénia

A pázsit szennyeződés- és nedvesség-lepergető anyagból készül, így a lakásba belépve nem
kell használni a lábtörlőt. Mivel nincs dohosodás, szagok sem képződnek.

Amennyiben úgy érzed, hogy ezek a lehetőségek remekül passzolnak hozzád és lakásodhoz, készséggel állunk rendelkezésedre. Szeretettel várunk bemutatótermünkben és örömmel válaszoljuk meg felmerülő kérdéseidet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük