Karbantartás

Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen!

Műfűkarbantartógépek - Műfű blog

Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen!

 

Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen

A szintetikus fűgyártás az évtizedek során óriási mértékben fejlődött. A különböző szálszerkezeteknek és szálalakoknak köszönhetően a műfüvek sűrűbbek és élethűbbek mint valaha. Ahhoz, hogy a műfüvek élettartama minél hosszabb legyen, elengedhetetlen a szálak felfrissítése, borzolása és tisztítása. A Prémium Pázsit Kft. büszkén mutatja be először Magyarországon kizárólag nálunk kapható professzionális műfű-karbantartó gépeket.

Műfűkarbantartógép használat közben.

Borzolás-seprés, miért fontos?

A Prémium Pázsitok – a többi műfűhöz hasonlóan – többnyire száliránnyal rendelkeznek. A száliránnyal ellentétesen történő seprő-fésülő mozgással a lelapult fűszálak és az alsó memóriaszálak megfelelő helyzetbe kerülnek ezzel még tökéletesebb kinézetet kölcsönözve a pázsitnak. A fel nem borzolt, vízszintesen álló műfűszálak napsütés esetén csillognak. Ahhoz, hogy ezt megszüntessük, elengedhetelen a szálak függőleges helyzetbe borzolása. A felborzolt műfű csillogásmentes mélyebb-sötétebb tónosú lesz.

Műfűkarbantartógép a pázsit közepén.

Tökéletes tisztaság!

A Prémium Pázsit műfű karbantógépeivel könnyedén összeseperhetőek a levelek, tűlevelek, törmelék, por, sár és egyéb piszkok. Kutya és macskatartóknak kifejezetten ajánljuk gépeinket, hiszen a szőrszálakat hatékonyan összeszedi.

Nagy teljesítményű műfűkarbantartógép használat közben.

Amennyiben úgy érzed, hogy ezek a lehetőségek remekül passzolnak hozzád és lakásodhoz, készséggel állunk rendelkezésedre. Szeretettel várunk bemutatótermünkben és örömmel válaszoljuk meg felmerülő kérdéseidet.

2 hozzászólás “Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen!

 1. Avatar Kiss Béláné szerint:

  Érdeklődni szeretnék a Queen műfű árával kapcsolatban . Valamint a szállítás díj mennyi be kerülne Kaposvárra ? Üdvözlettel : Kiss Béláné

  1. Prémium Pázsit Prémium Pázsit szerint:

   Kedves Kiss Béláné,

   Kérjük töltse ki ajánlatkérőnket és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.
   https://www.premiumpazsit.hu/kapcsolat/

   További szép napot,
   Prémium Pázsit csapata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük