Műfűkarbantartógép használat közben.

Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen

A szintetikus fűgyártás az évtizedek során óriási mértékben fejlődött. A különböző szálszerkezeteknek és szálalakoknak köszönhetően a műfüvek sűrűbbek és élethűbbek mint valaha. Ahhoz, hogy a műfüvek élettartama minél hosszabb legyen, elengedhetetlen a szálak felfrissítése, borzolása és tisztítása. A Prémium Pázsit Kft. büszkén mutatja be először Magyarországon kizárólag nálunk kapható professzionális műfű-karbantartó gépeket.  

Borzolás-seprés, miért fontos?

A Prémium Pázsitok – a többi műfűhöz hasonlóan – többnyire száliránnyal rendelkeznek. A száliránnyal ellentétesen történő seprő-fésülő mozgással a lelapult fűszálak és az alsó memóriaszálak megfelelő helyzetbe kerülnek ezzel még tökéletesebb kinézetet kölcsönözve a pázsitnak. A fel nem borzolt, vízszintesen álló műfűszálak napsütés esetén csillognak. Ahhoz, hogy ezt megszüntessük, elengedhetelen a szálak függőleges helyzetbe borzolása. A felborzolt műfű csillogásmentes mélyebb-sötétebb tónosú lesz. 
Műfűkarbantartógép a pázsit közepén.
Nagy teljesítményű műfűkarbantartógép használat közben.

Tökéletes tisztaság!

A Prémium Pázsit karbantógépeivel könnyedén összeseperhetőek a levelek, tűlevelek, törmelék, por, sár és egyéb piszkok. Kutya és macskatartóknak kifejezetten ajánljuk gépeinket, hiszen a szőrszálakat hatékonyan összeszedi.
Sold out
CADIZ-141E profi műfűkarbantartógép
Bezárás

CADIZ

64.900 Ft
GIJON-141W profi műfűkarbantartógép
Bezárás

GIJON

69.900 Ft
CORDOBA-302E profi műfűkarbantartógép
Bezárás

CORDOBA

89.900 Ft
LEON-502E profi műfűkarbantartógép
Bezárás

LEON

119.900 Ft
MADRID-602QG profi műfűkarbantartógép
Bezárás

MADRID

199.900 Ft

Rendelje meg saját Professzionális műfű-karbantartógépét

Profi műfűkarbantartógép aloldal elválasztó