Ovodák

Óvodák, iskolák

A gyerekek látszólag patyolattiszta füvön is pillanatok alatt összekoszolják a ruhájukat – ami néha nagyon bosszantó. A kimondottan az óvodák és játszóterek számára kifejlesztett, különböző szálhosszúságban elérhető szintetikus pázsitokon azonban akármeddig hentereghetnek a lurkók, mégse lesz sáros, fűfoltos, poros az öltözékük. A puha pázsit mindemellett a biztonságot is fokozza például mászókáról, hintáról való leesés során.

Multisport

Töltésmentes – azaz gumigranulátumot nem tartalmazó – multisport pázsitjainkat az óvodák mellett kiemelten ajánljuk az iskoláknak is, mivel azokon pontosan lehet irányítani a labdát. Rendkívül strapabíró, tartós termékekről van szó, amelyek maradéktalanul alkalmasak arra, hogy ovifocit, sportfoglalkozásokat és tornaórákat tartsanak rajtuk.
Ovodák
Ovodák

Játék ! Biztonságosan .

Mászás, hintázás, csúszás – a gyerkőcök mind imádják! Magasabbra, magasabbra! – ami néha sajnos eséssel végződik. A megfelelő esésvédelmi rendszer kiépítésével megelőzhető egy nemkívánatos játszótéri baleset. Magyarországon 99 cm felett szükséges esésvédelmi rendszer kialakítása. Szakértő kollegáink alapos felmérés után kiszámolják a szükséges vastagságú elemeket majd ezeket puzzle-ként összeillesztik.
Prémium Pázsit álltal forgalmazott termékek rétegrendje