Csűcsminőségű műfűvön kisgyerekek üllnek

…amint a napi taposómalomból hazatérve süppedős, puha pázsitra lép, amely sokat ad és cserébe nem kér semmit. Amely azért van, hogy messzire űzze a gondjait és nem azért, hogy továbbiakkal terhelje. Íme, egy igazi 21. századi, innovatív megoldás, amely minőségi, tartós, kényelmes, kíméli a természeti erőforrásokat – és gyönyörű.

Ami változott: felgyorsult az életritmus, kevesebb a szabadidő, forróbbak, hosszabbak és szárazabbak a nyarak. Ami maradt: vágy a zöld pázsit megnyugtató látványára, simogató selymességére. Neves gyártó partnereink, Hollandiából és Spanyolorszából már évtizedek óta szolgálják ki ezt az igényt környezetbarát, poliuretán alappal rendelkező szintetikus pázsitjaikkal, amelyeknek kifejlesztése során a tudomány legújabb eredményeit használják fel. A pázsitszőnyeg telepítését profi szakemberek végzik, szavatolva ezzel a tökéletes végeredményt.
Prémium Pázsit álltal telepített kert csúcsminőségű művel
9 év garancia a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre
A fejlett, a szálkihullást megakadályozó gyártástechnológia és a magas anyagminőség jóvoltából 9 év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, amelyeknek élettartama típustól függően eléri a 15 évet. A speciális anyagkeveréknek nem árt az erős UV-sugárzás sem, így a fakulás is kizárt.
Új gyártási technológia ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

Az alkalmazott, high-tech gyártási eljárás lehetővé teszi egyedi mintás, a legkülönfélébb színű gyepszőnyegek készítését is – a lehetőségeknek szinte csak a fantázia szab határt.

Vizátersztő ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

Számszerűsítve: 60 liter/perc/m 2 . A gyakorlatban: a pázsit még egy kiadósabb zivatar után is nagyon gyorsan megszárad. Természetesen nemcsak a víz távozik gyorsan a talaj felé, hanem az állati vizelet is.

100% UV álló ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

A szintetikus pázsit nagyon jól bírja a manapság jellemző rendkívül erős UV-sugárzást. Erről papírja is van, hiszen a 9 éves jótállás a színtartóságra is vonatkozik. A szálak anyaga amúgy sem adja könnyen magát, így – típustól függően – akár 15 éven át is megőrzi eredeti tulajdonságait.

Nincs több gyom és gaz ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

A szintetikus pázsitot a telepítésekor leterített, 10 cm vastag murvaréteg, valamint a poliuretán alap óvja a gyomosodástól. A kettős védvonalat még a legmegátalkodottabb gaz sem képes áttörni.

Nincs por és sár ikon a Prémium Pázsit álltal forgalmazott műfűvekre

A pázsit szennyeződés- és nedvesség-lepergető anyagból készül, így a lakásba belépve nem
kell használni a lábtörlőt. Mivel nincs dohosodás, szagok sem képződnek.

Prémium pázsit kertben

Pont, mint a valódi

Az igényes, természetes megjelenésnek és a valósághű színnek köszönhetően a szintetikus pázsitszőnyeg első ránézésre pont olyan, mint a valódi. Sőt, szebb, hiszen egyáltalán nem látszanak az illesztések, nincsenek gyomok, a homogén zöld felületet nem törik meg sárgás-barnás elszíneződések. Hála a memóriaszálaknak, a fű nem fekszik el.  

Gondozási igény: zéró. Vízszükséglet: 0.

Fűnyírás, szellőztetés, gazolás, műtrágyázás – és persze locsolás rengeteg (ivó)vízzel. Hosszú órák, jelentős kiadások – az év jelentős részében napi szinten. A szintetikus pázsitnak köszönhetően mindezt elfelejtheti.   
Nem kell több fűnyirás
Prémium pázsiton fekvő kutya

Kutya? Igen. Vakond? Nem.

A természetes pázsit egyik nagy ellensége az állatok vizelete – amely viszont egyáltalán nem károsítja szintetikus füvet. A komoly nedvesség-áteresztő képességű poliuretán alapnak köszönhetően pedig a szagoktól sem kell tartani. A szálak speciális rögzítésüknek hála kaparászás esetén is a helyükön maradnak. A vakondok viszont kénytelenek lesznek más helyet keresni, ugyanis a pázsit kb. 10 cm vastag murvaalapján és a poliuretán rétegein aligha képes áttörni.   

Telepítés: hát, ez csúcs!

Telepítés: hát, ez csúcs! A pázsit lefektetését – amely műveletet gondos helyszíni felmérés és a szükséges alapépítmény elkészítése előz meg – professzionális telepítési szolgáltatásunk szakemberei végzik el. Az eredmény ennek megfelelően kifogástalan: az illesztések egyáltalán nem látszanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes – és az is marad hosszú-hosszú éveken át.     
Prémium pázsit csapata csúcsminőségű műfűvet telpít