fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Hogyan segíthetünk? Minden információ a műfűről

Népszerű témák a műfűvel kapcsolatban:

Műfű karbantartása és gondozása

Hogyan kell gondoskodni a műfűről

A műfű környezetre gyakorolt hatása

Környezetbarát gyártási eljárások

Terminológia

Ismerd meg, mit jelentenek a kifejezések

Műfű telepítése

Bevált lépéseink a telepítéshez

Termék információ

Ismerd meg alaposan termékeinket

Technológia

Innovatív megoldások a műfű gyártásban

Gyakori kérdésekA legtöbbet felmerülő kérdések a pázsittal kapcsolatban

A műfű minden évszakban használható?

Igen! A polietilén és polipropilén anyagokból gyártott Prémium Pázsit®️ nyáron nem szárad ki, és télen sem fagy meg a mínuszokban. A legszembetűnőbb előnye a műfűnek az igazi fűvel szemben, hogy egész évben dús, örökzöld megjelenést biztosít kertednek.

Biztonságosabb a műfű szabadtéri játszótereken?

A Prémium Pázsit®️ Kft. műfüvei kiváló ütéscsillapító képességük révén páratlan védelmet nyújtanak a gyerekeknek. A játszótereken telepítve, az esetleges eséseket, ugrásokat és futásokat sokkal lágyabban kezeli, mint a keményebb, természetes talaj. Ezzel csökkenti a sérülésveszélyt és fokozza gyermekek biztonságát. A műfű nem csak a puhaság miatt ideális választás, hanem a kopásállósága miatt is. Gyermekek aktív játékai sem tesznek kárt a fűben, így hosszú távon is megőrzi kiváló állapotát. A gyerekek kedvenc játékai, hinták és más eszközök sem hagyják maguk után a megszokott „kopási nyomokat”.

Mi az Fűszál Súly?

A fűszál súlya azt jelenti, hogy hány gramm műfű-fonalat használtak négyzetméterenként az adott termék gyártásához. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb ez az érték, annál hosszabb és sűrűbb a pázsit szálai. A Fűszál Súly egy mutatója a műfű sűrűségének és tartósságának.

Csökkenti-e a műfű a rovarok és kártevők jelenlétét?

Igen! Mivel a műfűnek nincs szerves anyaga vagy állóvize, kiváló rovarriasztó. A telepítési folyamat önmagában is gyakran elűzi a bogarakat és más kártevőket. A telepítés után gyakorlatilag lehetetlenné válik, hogy a kártevők áthatoljanak az alépítményen, vízelvezető rétegeken keresztül a műfű aljzatig, így gondtalanul élvezheti a kártevőktől mentes pázsitot.

PázsitnaplóHasznos cikkek a műfűről

D. Nagy Orsi kérdezte ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot választotta.

Mire figyeljünk oda, ha műfüvet szeretnénk otthonunkba? D. Nagy Orsi utánajárt miért fontos körültekintőnek lenni, amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését. Ügyfelünk, Zsóka elmondja, hogy ő milyen szempontok alapján döntött a Prémium Pázsit®️ mellett.

Play Video
Play Video

Hogyan telepítik a Prémium Pázsit®️-ot?

A pázsit telepítését egy alapos állapotfelmérés előzi meg, amely során felmérjük a lehetőségeket. A pázsit lefektetését professzionális telepítési szolgáltatásunk szakemberei végzik el, így az eredmény ennek megfelelően kifogástalan. Odafigyelünk arra, hogy az illesztések egyáltalán ne látszódjanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes legyen- így biztosítjuk a csúcsminőséget, és az éveken át tartó gyönyörű eredményt!

Magyarország legnagyobb raktárkészletével

Kifejezetten egy terméket keresel, de aggódsz amiatt, hogy nem lesz raktáron? Nálunk nem kell ettől tartanod! Saját polcrendszeres raktárral rendelkezünk, ezért nálunk soha nem fordulhat elő, hogy nem tudjuk kiszolgálni az igényeidet! A gyors és precíz munka érdekében minden Prémium Pázsit®-ból hatalmas raktárkészletet tartunk.

Play Video
Play Video

Magyarországon először a Prémium Pázsit®nál!

Ahhoz, hogy pázsitod élettartama hosszú legyen, és még sokáig tudj benne gyönyörködni, fontos az időszakos karbantartás. Professzionális műfű-karbantartógépeink segítségével tisztíthatók, és felfrissíthetők az összeborzolt szálak. Magyarországon kizárólag nálunk elérhető!

Fontos információk műfű vásárlás előtt

Rengeteg fontos információt és érdekességet hallhattok a műfüvekkel kapcsolatban.

Play Video
Play Video

Prémium Pázsit® profi telepítése teraszokra

Cégünk a teljeskörű kivitelezés során minden munkafolyamatot felügyel és koordinál. Ügyfeleinknek nincs más dolga, mint kiválasztani a számukra megfelelő pázsitot, mi pedig minden más munkafolyamatot (felmérés, tervezés, anyagbeszerzés, tereprendezés, telepítés, takarítás) átvállalunk.

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.