100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Eredetiség és Szakértelem: Prémium Pázsit® A Valódi Holland Minőségért

Küldetésünk, hogy szolgáltatásaink mindig a legmagasabb minőséget képviseljék, és a megvalósított projektek tökéletesen tükrözzék ügyfeleink elképzeléseit.

Csapatunkkal nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legmagasabb minőséget szolgáltassuk ügyfeleink számára.
Az iparágban szerzett tapasztalatoknak és a kiépített üzleti kapcsolatoknak köszönhetően,
képesek vagyunk a legkomplexebb megrendeléseket is első osztályú minőségben teljesíteni.

Kiemelt figyelmet fordítunk a megbízhatóságra, melyet saját modern gépparkkal, és dedikált szakemberekkel garantálunk, így biztosítva a megbízhatóságot és a 10 év gyártói garanciát.

Cégünk, az otthoni felhasználásra szánt kerteken felül, jelentős tapasztalattal rendelkezik közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák udvarainak teljeskörű felújításával, műfűvel való borításával. Az udvar felújítása során lehetőséget biztosítunk a játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is.

Miben tudunk segíteni?

kertek és teraszok
1 db
Telepített terület
1
Play Video

Több mint 227.000m² Prémium Pázsit®️-ot telepítettünk ügyfeleinknél

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

Óriási raktárkészlettel rendelkezünk

Nálunk nem kell hónapokat várnod, hogy a kiválasztott pázsitod eljusson hozzád. Fontos számunkra, hogy, a megrendelést követően azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és a lehető leghamarabb elkezdjük a telepítési munkálatokat.

 

Play Video
Play Video

D. Nagy Orsi kérdezte ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot®️ választotta.

Mire figyeljünk oda, ha műfüvet szeretnénk otthonunkba? D. Nagy Orsi utánajárt miért fontos körültekintőnek lenni, amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését. Ügyfelünk, Zsóka elmondja, hogy ő milyen szempontok alapján döntött a Prémium Pázsit®️ mellett.

Kertek és teraszok

Az angoloktól tudjuk, hogy a mesebeli vidéki kastélyok makulátlan, harsogó zöld pázsitjának titka a napi szintű eső és nyírás. Viszont se napi eső, se idő a napi fűnyírásra, meg aztán az egész életünket sem feltétlenül szeretnénk a szép, zöld gyep oltárán feláldozni. Hála azonban a kreatív szakembereknek és a modern technológiáknak, senkinek nem kell lemondania a selymesen simogató, abszolút valósághű, látványával a napi stresszt feloldó pázsitról. Annak se, akinek bezöldítendő felületként csak egy terasz áll rendelkezésére.

Műfűvön játszó gyerek

Óvodák/Sportpályák

Töltésmentes – azaz gumigranulátumot nem tartalmazó – multisport műfüveinket az óvodák mellett kiemelten ajánljuk az iskoláknak is. Ezeken a pázsitokon pontosan lehet irányítani a labdát, így tökéletes különböző sportpályákhoz, iskolák, óvodák kert részéhez.

Rendkívül strapabíró, tartós termékekről van szó, amelyek alkalmasak arra, hogy ovifocit, sportfoglalkozásokat és tornaórákat tartsanak rajtuk.

Sportolásra kifejlesztve.

Manapság a műfű már nem csak a focipályákon, hanem a teniszpályákon és a multifunkciós sportpályakon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően tartósságának. Sokkal kevesebb gondozást igényel, mint a hagyományos fűvel betelepített pályák.

Prémium minőségű, realisztikus műfüveink mind tapintásban, mind kinézetben olyanok, mint eredeti társaik. Biztonságos, időtálló, és környezetbarát befektetés. Egy szép, rendezett pályán, még a sportolók is jobban teljesítenek!

Óvodák, iskolák

A kimondottan az óvodák és játszóterek számára kifejlesztett, különböző szálhosszúságban elérhető szintetikus műfüveink amellett, hogy biztonságosak, rendkívül higiénikusak is. Ezeken órákon át hempereghetnek a lurkók, akkor sem lesz koszos a ruhájuk!

Játék! Biztonságosan.

A gyerkőcök imádnak csúszni, mászni, és rohangálni! Sajnos a móka sérüléssel is végződhet egy nagyobb esést követően. Műfüveinket megfelelő esésvédelmi rendszer kiépítésével tesszük biztonságossá a legkisebbek számára is. Szakértő kollégáink egy alapos felmérést követően kiszámolják a szükséges vastagságú elemeket majd ezeket puzzle-ként illesztik össze a lehető legprecízebb módon.

Játékok telepítése

Nálunk mindent egy helyen megvalósíthatsz. A műfüvek telepítése mellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák, udvarainak teljeskörű felújításában, és műfűvel való borításában is. Az udvar műfűvel való telepítése során lehetőség van játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is. 

Dobja fel üzletét Prémium Pázsit®️-tal.

A zöld környezet többé nem álom! Prémium minőségű műfüveinkkel bármilyen ipari vagy irodai területen ki tudjuk alakítani az örökzöld környezetet. Többé nem kell foglalkoznod a kertrendezéssel vagy locsolással, a Prémium Pázsit®️ biztosítja a kellemes, és nyugtató munkahelyi környezetet, amelyben kollégáid is szívesen dolgoznak majd. Mindezt gondozásmentesen, hosszútávon jelentős összegeket megspórolva érheted el.

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Nyaralj a saját kertedben a Prémium Pázsittal!

Gondolkoztál már azon, milyen csodás lenne egy gondozásmentes, zöld terület a kertedben vagy a teraszodon? 

Most itt az ideje megvalósítani álmaid kertjét a Prémium Pázsit® nyári kampányával, ahol akár 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg műfüveinket!