Gyerekek prémium minőségű műfűvön

Képzelje el…

…amint a napi taposómalomból hazatérve süppedős, puha pázsitra lép, amely sokat ad és cserébe nem kér semmit. Amely azért van, hogy messzire űzze a gondjait és nem azért, hogy továbbiakkal terhelje. Íme, egy igazi 21. századi, innovatív megoldás, amely minőségi, tartós, kényelmes, kíméli a természeti erőforrásokat – és gyönyörű.

…és az álom valóra válik

Ami változott: felgyorsult az életritmus, kevesebb a szabadidő, forróbbak, hosszabbak és szárazabbak a nyarak. Ami maradt: vágy a zöld pázsit megnyugtató látványára, simogató selymességére. Neves gyártó partnereink, Hollandiából és Spanyolorszából már évtizedek óta szolgálják ki ezt az igényt környezetbarát, poliuretán alappal rendelkező szintetikus pázsitjaikkal, amelyeknek kifejlesztése során a tudomány legújabb eredményeit használják fel. A pázsitszőnyeg telepítését profi szakemberek végzik, szavatolva ezzel a tökéletes végeredményt.

Kert Prémium minőségü pázsitból

Pont, mint a valódi

Az igényes, természetes megjelenésnek és a valósághű színnek köszönhetően a szintetikus pázsitszőnyeg első ránézésre pont olyan, mint a valódi. Sőt, szebb, hiszen egyáltalán nem látszanak az illesztések, nincsenek gyomok, a homogén zöld felületet nem törik meg sárgás-barnás elszíneződések. Hála a memóriaszálaknak, a fű nem fekszik el.

Gondozási igény: zéró. Vízszükséglet: 0.

Fűnyírás, szellőztetés, gazolás, műtrágyázás – és persze locsolás rengeteg (ivó)vízzel. Hosszú órák, jelentős kiadások – az év jelentős részében napi szinten. A szintetikus pázsitnak köszönhetően mindezt elfelejtheti.

Kutya? Igen. Vakond? Nem.

A természetes pázsit egyik nagy ellensége az állatok vizelete – amely viszont egyáltalán nem károsítja szintetikus füvet. A komoly nedvesség-áteresztő képességű poliuretán alapnak köszönhetően pedig a szagoktól sem kell tartani. A szálak speciális rögzítésüknek hála kaparászás esetén is a helyükön maradnak. A vakondok viszont kénytelenek lesznek más helyet keresni, ugyanis a pázsit kb. 10 cm vastag murvaalapján és a poliuretán rétegein aligha képes áttörni.

Telepítés: hát, ez csúcs!

Telepítés: hát, ez csúcs! A pázsit lefektetését – amely műveletet gondos helyszíni felmérés és a szükséges alapépítmény elkészítése előz meg – professzionális telepítési szolgáltatásunk szakemberei végzik el. Az eredmény ennek megfelelően kifogástalan: az illesztések egyáltalán nem látszanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes – és az is marad hosszú-hosszú éveken át.

Prémium Pázsit szakemberei munka közben