fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

🌿💚 Zöld Csoda a Gyerekkuckó Óvodában! 💚🌿

Már lassan Öt éve szívvel-lélekkel azért dolgozunk, hogy ügyfeleink otthonait megszépítsük. Százaknak varázsoltuk már örökzölddé kertjeiket és büszkék vagyunk rá, hogy több közintézmény udvarát is megújíthattuk, hozzájárulva a gyermekek boldogságához és fejlődéséhez.

Örömmel jelentjük be az egyik legújabb projektünket, amely Budapest XVI. kerületében valósult meg – a Gyerekkuckó Óvoda területén. Ez a mintegy 2000 négyzetméteres terület teljes felújításon esett át, és ezzel egy új fejezetet nyitottunk az intézmény életében.

Az óvoda területének felújítása több mint csupán műfű telepítés. Rendkívül izgalmas, modern játszóeszközöket telepítettünk, amelyek segítenek a gyerekek kreatív és szórakoztató játékában. Egy új focipálya is helyet kapott, hogy a kis labdarúgóink is kitűnő körülmények között fejlődhessenek.

Köszönjük, hogy a Gyerekkuckó Óvoda csapatával együttműködve egy örökzöld életteret alkothattunk meg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.