fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Útmutató lépésről lépésre a műfű alépítményének elkészítéséhez.

A műfű burkolatnak egy murva ágyazat szükséges, mely legalább 10-12 cm vastag. 

Lépés 1:Terület kiásása és „tükör” kialakítása:

Az ágyazatnak ki kell ásni a tükröt, azaz el kell távolítani termőföld felső rétegét úgy, hogy ahhoz a szinthez képest amit a műfűnek szeretnénk legalább 10 cm-rel lejjebb legyen a talajszint.

Lépés 2: Körbeszegélyezés

Ha kész vagyunk a tükörrel, körbe kell szegélyezni a területet. Ez lehet már meglévő szegély (kerítés lábazat, járdák szegélyei, terasz oldala, stb.), azt természetesen használjuk, és ott ahol nincs ez meg, oda építeni kell. Ez az esetek többségében egy 100x20x5 ös szegélykőből épül, beton ágyazatba.

Lépés 3: Ragasztási felület kialakítása:

Ha mindenhol megvannak a szegélyek, amik egyúttal a szintünket is megadják, ki kell alakítani a műfű rögzítésére alkalmas beton ragasztási felületet. Ez a ragasztási felület körbefut a szegélyek mentén, a szegélykő magasságához képest 1-1,5 cm-rel lejjebb kialakítva.

Fontos, hogy szép egyenletes, sima betonfelületet hozzunk létre kb. 10 cm szélességben. (Esetenként térkövet is lehet használni, szépen egyenletesen beépítve a szegélyek mentén)

A ragasztási felülettel egymagasságba be kell tölteni a területet 0-20 mm szemcsenagyságú dolomittal/murvával. Le kell tömöríteni, így 2-3 cm-rel alacsonyabban lesz mint a ragasztási felület.

Lépés 4: Alépítmény feltöltése:

Majd ismételten be kell tölteni a területet, de már csak 0-5 mm szemcsenagyságú dolomittal/murvával, úgy, hogy tömörített állapotban egy magasságban legyen a ragasztási felülettel, azaz egy síkot alkossanak.

Ezután következik a pázsit szabása, illesztése, ragasztása.

Play Video

Hogyan telepítik a Prémium Pázsit®️-ot?

A pázsit telepítését egy alapos állapotfelmérés előzi meg, amely során felmérjük a lehetőségeket. A pázsit lefektetését professzionális szakembereink végzik el, így az eredmény ennek megfelelően kifogástalan. Odafigyelünk arra, hogy az illesztések egyáltalán ne látszódjanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes legyen így biztosítjuk a csúcsminőséget, és az éveken át tartó gyönyörű eredményt!

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.