fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Válaszd a Valódi Holland Minőséget

Európában kiemelkedő holland műfűgyártójának – EuropeGrass®️ – termékeinek kizárólagos forgalmazói

Saját Kutatás-fejlesztési osztályának köszönhetően termékei folyamatosan fejlődnek. Az innováció rendkívül fontos számukra, így számos technológiai újításon dolgoznak, ezzel garantálva a prémium minőségű és realisztikus műfüvek gyártását.

Óriási raktárkészlettel rendelkezünk​

Széles választékunk és a termékek azonnali elérhetősége előnyt biztosít ügyfeleinknek. Nincs szükség hosszas várakozásra a gyönyörű és ápolt környezet megteremtéséhez – csak válaszd ki a megfelelő műfüvet, és mi azonnal szállítjuk neked. Így az álmaid kertjének megvalósításához azonnal hozzáláthatsz!

Play Video

Óriási raktárkészlettel rendelkezünk

Nálunk nem kell hónapokat várnod, hogy a kiválasztott pázsitod eljusson hozzád. Fontos számunkra, hogy, a megrendelést követően azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és a lehető leghamarabb elkezdjük a telepítési munkálatokat.

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfedezd a Valódi Holland Minőséget a Prémium Pázsit®️-nál, és élvezd az akár 25% kedvezményünket!

Üdvözöld a tavasz érkezését egy valódi zöld csodával!
Ismerd meg a Prémium Pázsit®️ műpázsit kínálatát a Gardenexpo és Construma kiállításokon, vagy látogass el hozzánk a bemutatótermünkbe. Használd ki a nem mindennapi, akár 25%-os kiállítási kedvezményeket.