fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Nem csak a származás, a minőség is fontos.

Cégünk  a termék származási országa mellett, a pázsit minőségét tartja szem előtt.

Miért fontos ezt kihangsúlyozni?

Számos olyan ügyfelünk van, akik úgy érkeztek hozzánk, hogy idő előtt tönkrement a féltve őrzött kertjük. Az egyeztetés során mindig kiderült, hogy hiába prémium minőségként reklámozták az adott műfüvet, a származási hely az esetek többségében valamilyen távol-keleti ország. Mi garanciát vállalunk a minőségre és átlátható árajánlatot adunk minden vásárlónknak.

Nálunk fontos, hogy  a “holland pázsit” ne csak egy jól hangzó reklámszöveg legyen, hanem valóban holland minőséget áruljunk, egyenesen Hollandiából.

Nálunk megtalálod a valódi holland minőség garanciáját

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a holland Europe Grass® cég kizárólagos üzleti partnerének számítunk és termékeik forgalmazói vagyunk.

A Europe Grass® kiemelkedő szerepet tölt be az európai műfű piacon, amelynek eredményeként folyamatosan fejlesztik termékeiket és innovatív anyagokat használnak. Ennek köszönhetően mi is csakprémium minőséget kínálunk vásárlóinknak.

Prémium Pázsit® márkanév

Az eredetiség és minőség fontos számunkra, és büszkék vagyunk arra, hogy a Prémium Pázsit® márkanév védjegyként van szabadalmaztatva Magyarországon a szabadalmi hivatalnál. Ez azt jelenti, hogy csak mi használhatjuk ezt a nevet, és mások nem jogosultak rá. Ha máshol „Prémium Pázsit” néven találsz terméket, érdemes alaposan ellenőrizni a minőségét és valódiságát. A Prémium Pázsit Kft. a kizárólagos tulajdonosa a Prémium Pázsit® márkanévnek.

müfü mintakollekció a Prémium pázsit bemutatótermében

Prémium minőségű és realisztikus műpázsitok

Prémium minőségű holland műfüveink egyenesen Hollandiából érkeznek. Minden termékünkre 10 év gyártói garancia vonatkozik (UV-állóság, szálkihullás). A pázsit élettartama professzionális telepítés mellett akár 15 év is lehet.

Tudjuk, mennyire fontos a megbízhatóság és a minőség, ezért műfűveink eredetiségét és kizárólagosságát igazoló adatlapokat megtalálhatjátok bemutatótermünkben és weboldalunkon a pázsitok oldalán. Az adatlapokon szereplő információk alapján bizonyosságot nyerhettek, hogy termékeink valóban a Europe Grass® termékei, és garantáltan a prémium minőséget kapjátok tőlünk.

Ne legyenek kétségeid, amikor műfüvet választasz, hiszen mi a valódi holland minőség garanciájával várunk téged!

100% holland pázsit
- 20%
Új kollekció

Kompakt méretű zöld álom

10.650 Ft /m²
8.490 Ft /m²
100% holland pázsit
-30%
Új kollekció

Természetes elegancia

15.350 Ft /m²
10.750 Ft /m²
100% holland pázsit
- 20%
Új kollekció

Zöldellő csoda a kertben

13.400 Ft /m²
10.700 Ft /m²
100% holland pázsit
- 20%
Új kollekció

Elbűvölő természetesség

13.650 Ft /m²
10.900 Ft /m²
100% holland pázsit
-30%
Új kollekció

A megtestesült tökéletesség

16.700 Ft /m²
11.690 Ft /m²

SzálhosszúságVálaszd ki a számodra megfelelőt

Pázsit kiválasztásánál csak a saját ízlésünknek megfelelő megjelenést kell szem előtt tartanunk.

A hosszabbat, de sűrűbbet kedveled? Inkább rövid párti vagy?  Bármi is legyen az elképzelésed, nálunk minden prémium kategóriás pázsit azonos tulajdonságokkal bír. Neked csak azt kell eldöntened, hogy mekkora legyen a szálhosszúság. A 12mm-től egészen az 65mm-ig minden hossz elérhető különböző textúrákban, és sűrűségben.

Memória szálGyors alakvisszanyerő képesség

A C-alakú Prémium Pázsit®️  kollekció az egyik leginnovatívabb műfű a piacon, rendkívüli rugalmasságának, és realisztikus kinézetének köszönhetően. A félhold forma titka a polimerek legújabb generációjának használatában rejlik, ami által C-alakú műfű szálaink a mai piacon kapható legrugalmasabb fonalak közé tartoznak. A kizárólag európai gyártóktól származó, csúcsminőségű polimerek erősítik a memória hatást, amely elegáns, mégis problémamentes pázsitot kínál tulajdonosának.

A W alakú műfű szálak biztosítják a realisztikus megjelenést. Robosztus kialakításának köszönhetően megtöri a napfényt, nem gyűjti magába a hőt. Ezáltal a pázsit kevésbé melegszik föl, így melegben is mászkálhatunk rajta mezítláb. Nagyobb felületüknek köszönhetően kevésbé tükröződik vissza rajta a fény, így napfényben sincs műanyagos,csillogó hatása. 

A Diamond Shape különleges formájával és tulajdonságaival kiemelkedik a mezőnyből.
Különösen lágy szálakkal és élénk színekkel rendelkezik, melyek garantáltan lenyűgöző hatást keltenek az érintés és a látvány szempontjából is. A formája miatt a Diamond Shape szálak szinte minden irányban hajlíthatóak, így az összeillesztése egyszerűbb, és a textúrája luxus érzetet nyújt. A szélesebb középrész jobb tartást biztosít, a keskenyebb, nem irányított szálak pedig puhább, élvezetes tapintást eredményeznek.

A memória szálak biztosítják, hogy a pázsit nagyobb megterhelés után is visszanyerje eredeti formáját.

Minden Prémium Pázsit®️ esetében a szálak valamilyen formában hajlítottak (pl. c, w, d, alakú szálak) és sűrű gyökérszállal rendelkeznek. A memória szálak magasabb hőmérséklet hatására működnek a leghatékonyabban.

ÁllatbarátSűrű, puha pázsit nyújtotta örömök

puha műfű

Rendkívül ellenálló, gondozásmentes pázsit

Tartasz tőle, hogy szeretett kutyusod tönkreteszi a gyönyörű pázsitodat? Emiatt nem kell aggódnod! Prémium minőségű műfüveink rendkívül strapabíróak, sűrű gyökérszálaknak köszönhetően ellenállnak az ásásnak, a kaparásnak, és a szaladgálásnak is. A telepítés során figyelünk a masszív rögzítésre, így kedvenced biztosan nem fogja kikaparni a pázsitot a helyéről.

GondozásmentesNem kell nyírni, locsolni, nincs gyom, bogarak

műfű kertbe család, pihenés

Az örökzöld kert többé nem álom!

Gyönyörű, zöld kertre vágysz, de nincs kedved gondozni? Prémium minőségű, realisztikus műfüveinket nem kell locsolnod, és gondoznod. Egyszerűen csak dőlj hátra, és élvezd a mindig ragyogóan zöld, és ápolt pázsitot az otthonodban!

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

110m²-es bemutatókertben inspirálódhatsz.

A versenytársak általában csak mintadarabokat vagy fotókat mutatnak be a termékeikről, amelyek nem adják vissza a termék valódi kinézetét. A Prémium Pázsit Kft. bemutatókertje azonban lehetőséget nyújt az ügyfeleknek, hogy személyesen tapasztalják meg a termékek minőségét. Így biztosak lehetnek abban, hogy a Prémium Pázsit minősége és tartóssága révén hosszú távon is élvezhetik a kertjük szépségét.

Ez a megközelítés nem csak elégedett vásárlókat eredményez, hanem hosszú távú ügyfeleket is, akik elégedettek lesznek a termék minőségével és a cégünk által nyújtott kiváló szolgáltatásokkal.

1149 Budapest, Egressy Út 27-29. (B. Épület Fszt. 2., Mandala Kert Lakópark)

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.