fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

A Prémium minőségű műfű három fő jellemzője:

Valósághű megjelenés:

A szintetikus füvet rossz hírnév övezi a 80-as és 90-es évek műanyag kinézetű műfűvei miatt. A mai műfüvek elképesztően valósághű megjelenést kölcsönöz, tökéletesen utánozva a gondozott természetes füves gyepet. Az Prémium Pázsit®️ műfű termékei több árnyalatú szálakkal és kontrasztos gyökérszálakkal készülnek, ami rendkívül élethű megjelenést eredményez. Minden műpázsitunk családbarát és puha tapintású.

Magas szál sűrűség:

A prémium műfüvek jellemzője a magas szálsűrűség, ami azt jelenti, hogy a fűszálak sűrűn vannak elrendezve a fű alapján. Ezeknek a tulajdonságnak a fontossága az élethű megjelenés és a tartósság szempontjából kiemelkedő. Alacsony szálmagasság és szál sűrűség esetén a műfű rendszertelennek és ritkának tűnhet, míg a magasabb szálsűrűségű füvek a legtöbbet keresett dús megjelenést nyújtják. Az ideális szálmagasság, sűrűség érdekében beszélj egy Prémium Pázsit®️ csapattaggal, vagy konzultáljon a telepítőjével. Emellett a magas szálsűrűség növeli a műfű tartósságát és ellenállóságát.

Kiváló vízelvezetés:

A prémium műfüvek tervezése során fontos szempont a kiváló vízelvezetés biztosítása. Ez azt jelenti, hogy az esővíz gyorsan el tud folyni a fű alatt, és nem alakul ki sáros, csúszós felület. A jó vízelvezetés segít megőrizni a műfű szépségét és biztonságos használatát, különösen esős időjárás esetén.

Ezen jellemzők együttesen teszik a Prémium Pázsit®️ műfüveket kiváló választássá olyan területeken, ahol fontos az élethű megjelenés, a kényelem és a tartósság, például otthoni kertekben, játszótereken vagy sportpályákon.

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.