fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Tippek a háziállat tulajdonosok számára

Egyre több kutyatulajdonos választja a Prémium Pázsitot, kiváltképpen ha a könnyű karbantartás és tisztaság a fő szempontok. A műfű kiválasztásánál fontos, hogy vegyük figyelembe, hogy mekkora termetű, mennyi mozgásigénye van kedvencünknek.

Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb háziállatunk súlya, illetve minél mozgékonyabb, erősebb szálú pázsit választása javasolt, hogy hosszú távon is esztétikus maradjon a terület.

Kutyavizelet kezelése:

A természetes fűben nagy kárt tehet pl. a kutyák vizelete, melynek hatására a gyep kisárgul, nem növekszik. A műfű ezzel ellentétben sokkal ellenállóbb, a vizelet nem tesz kárt benne. A fűszálak színe nem változik, nem sárgul, nem fakul. Külön karbantartást nem igényel, elég, ha időnként eső lemossa a területet.

Egy könnyű tömlővel kezdd, hogy eltávolítsd az összes vizeletet. Miután megtisztítottad az érintett területet, fontos fertőtleníteni azt vagy enyhe szappan és víz keverékkel, vagy egy rész ecet és víz kombinációjával.

A kutyaszőr eltávolítására:

A kutyaszőr eltávolítására a legalkalmasabb eszközök a kizárólag Prémium Pázsit által forgalmazott professzionális műfű-karbantartógépek. Ezek a tisztítógépek könnyen eltávolítják a szennyeződéseket a műfű szálai közül, mint pl. falevelek, egyéb törmelékek. Használatukkal biztosíthatjuk, hogy műfüves udvarunk, sportpályák hosszú időn át esztétikusak maradjanak.

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.