fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A műfűről

A műfű minden évszakban használható?

Igen! A polietilén és polipropilén anyagokból gyártott Prémium Pázsit®️ nyáron nem szárad ki, és télen sem fagy meg a mínuszokban. A legszembetűnőbb előnye a műfűnek az igazi fűvel szemben, hogy egész évben dús, örökzöld megjelenést biztosít kertednek.

Biztonságosabb a műfű szabadtéri játszótereken?

A Prémium Pázsit®️ Kft. műfüvei kiváló ütéscsillapító képességük révén páratlan védelmet nyújtanak a gyerekeknek. A játszótereken telepítve, az esetleges eséseket, ugrásokat és futásokat sokkal lágyabban kezeli, mint a keményebb, természetes talaj. Ezzel csökkenti a sérülésveszélyt és fokozza gyermekek biztonságát. A műfű nem csak a puhaság miatt ideális választás, hanem a kopásállósága miatt is. Gyermekek aktív játékai sem tesznek kárt a fűben, így hosszú távon is megőrzi kiváló állapotát. A gyerekek kedvenc játékai, hinták és más eszközök sem hagyják maguk után a megszokott „kopási nyomokat”.

Mi az Fűszál Súly?

A fűszál súlya azt jelenti, hogy hány gramm műfű-fonalat használtak négyzetméterenként az adott termék gyártásához. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb ez az érték, annál hosszabb és sűrűbb a pázsit szálai. A Fűszál Súly egy mutatója a műfű sűrűségének és tartósságának.

Csökkenti-e a műfű a rovarok és kártevők jelenlétét?

Igen! Mivel a műfűnek nincs szerves anyaga vagy állóvize, kiváló rovarriasztó. A telepítési folyamat önmagában is gyakran elűzi a bogarakat és más kártevőket. A telepítés után gyakorlatilag lehetetlenné válik, hogy a kártevők áthatoljanak az alépítményen, vízelvezető rétegeken keresztül a műfű aljzatig, így gondtalanul élvezheti a kártevőktől mentes pázsitot.

Miért érdemes műfűre váltani?

Időtálló megjelenés: A műfű mindig tökéletesen gondozottnak látszik és egész évben megőrzi dús, zöld színét.Könnyű karbantartás: Telepítés után a műfűnek nincs szüksége fűnyírásra vagy szegélyezésre.Környezetkímélő: Mivel nem követel meg rendszeres gondozást, mint a természetes fű, hozzájárul a benzines kerti eszközök és a műtrágyák, gyomirtók és rovarirtók, káros vegyszerek használatának csökkentéséhez. Ezenkívül lehetővé teszi a víz megtakarítást is, mivel nem igényel intenzív öntözést.Rendkívül tartós: Innovatív szál technológiáknak köszönhetően a műfű ellenáll az intenzív használatnak és az extrém időjárási viszonyoknak is.

Felforrósodhat a műfű?

Igen, műfű esetében fennáll a lehetősége annak, hogy felmelegszik, különösen erős napfény vagy magas hőmérséklet esetén. Mint minden kültéri burkolat, a műfű is felmelegedhet napos időjárás során. Minden Prémium Pázsit®️ termék úgy van kialakítva, hogy ellenálljon az extrém hőmérsékleteknek és ne melegedjen fel túlzottan. Ezenkívül a gyártónk, Europe Grass számos innovatív technológiát alkalmaz a műfű hőelvezetésének javítására.

Használható a műfű az úszómedencék körül?

Igen, a műfű kiváló választás medence környezetében. A szintetikus fű gyorsan elvezeti az esetleges felesleges vizet, így mindig száraz és csúszásmentes marad. A műfű tartós, szakadásálló szálai azt is garantálják, hogy nem kell aggódnia, hogy szálak a medencébe kerülnek.

A műfű átengedi a vizet?

A Prémium Pázsit®️ termékek az egyik legjobb vízelvezetést kínálják a műfüvek között.Az összes műfüvünk vízelvezetése meghaladja a négyzetméterenkénti 60 litert percenként , ami lényegesen jobb, mint a természetes pázsit vízelvezetése. Legyen szó gyakori esőzésekről vagy háziállat vizeletéről, a vízelvezetés biztosítja, hogy a műfű továbbra is száraz és szép maradjon.

A műfű kémiailag biztonságos?

A Prémium Pázsit®️-ok olyan anyagokból készülnek, amelyek nem tartalmaznak veszélyes vegyszereket vagy káros anyagokat. A környezetbarát alapanyagokra való odafigyelés és a szigorú minőségellenőrzés garantálja, hogy műfüveink ne csak esztétikailag, hanem a biztonság szempontjából is megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak.

A műfű elolvad?

Igen, a szintetikus műfű elolvad, ha a hőmérséklet eléri vagy meghaladja a 79°C-ot. Fontos kerülni a grillezők közvetlen használatát a műfüvön, és soha ne öntsünk forró vizet a műfű területére. A műfűn elhelyezett tárgyak, amelyek összegyűjthetik és koncentrálhatják a napfényt, károsíthatják a műfű szálait, mivel a nagyító hatásuk fokozottan érvényesül. Például, átlátszó úszógumi vagy matrac esetén.

Hogyan környezetbarát a műfű?

A Prémium Pázsit®️ műfüvei nem csak esztétikusak és kevés karbantartást igényelnek, hanem bizonyos szempontokat figyelembe véve, hozzájárulnak környezetünk megóvásához, mint pl.:Vízmegtakarítás: Mivel a műfű nem igényel öntözést, így  kiváló választás szárazság sújtotta területeken vagy olyan helyeken, ahol a vízhiány problémát okoz, ezáltal hozzájárul a fenntartható vízhasználathoz.Vegyszerek nélkül: A hagyományos fűápoláshoz gyakran szükség van műtrágyákra és vegyszerekre, amelyek bejutva a talajba károsíthatják a környezetet. A Prémium Pázsit®️-ok gondozása viszont nem igényel vegyszereket, így csökkenti a kémiai terhelést.Karbantartás minimalizálása: A műfű telepítése után a gyepnyírás, trágyázás és gyomirtás feleslegessé válik. Ennek köszönhetően kevesebb időt és energiát kell a kertgondozásra fordítani.Hosszú élettartam: A minőségi műfű hosszú élettartammal bír, ami azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni. Kevesebb termékgyártás és szállítás szükséges, ami csökkenti a környezeti terhelést.A Prémium Pázsit®️ műfüvei tehát nem csupán gyönyörű zöld környezetet teremtenek, hanem pozitív hatással vannak környezetünkre is.

Mennyit spórolhatok, ha műfűvet telepítek?

Víz- és öntözési költségek: Műfű esetén nincs szükség öntözésre, mint a természetes fű esetében. Ez jelentős költségmegtakarítást eredményezhet hosszú távon, különösen szárazabb területeken. Karbantartási költségek: Műfű esetén nem szükséges a rendszeres nyírás, trágyázás és gyomirtás. Ezáltal elkerülhető a géppark és kerti eszközök költségei. Időmegtakarítás: A műfű karbantartása jóval kevesebb időt igényel, mint a természetes fűé. Nincs szükség rendszeres fűnyírásra vagy gondozásra. Élettartam: A prémium műfű hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszabb ideig élvezheti az előnyeit anélkül, hogy cserélnie kellene.

Lehet műfüvet telepíteni egy lejtős kertbe?

Igen, a műfüvet lehet telepíteni lejtős területeken is, és a Prémium Pázsit műfű kifejezetten jó választás lehet. Azonban fontos megérteni, hogy ezeken a területeken történő műfű telepítés kihívásokat rejt magában, és megfelelő előkészületeket kell tenni az optimális eredmény érdekében.

Könnyen karbantartható a műfű?

Igen! A műfű alacsony karbantartási igénye az egyik legnagyobb előnye a tulajdonosok számára.  A műfű karbantartása jóval kevesebb időt és erőfeszítést igényel, mivel számos hagyományos gondozási feladatot el lehet hagyni. Nincs fűnyírás, öntözés, trágyázás, gyomirtás.

Műfű elhalványul vagy elszíneződik-e?

A Prémium Pázsit®️ műfüvei speciálisan UV-stabilizált anyagokkal vannak kezelve, amelyek megvédik a terméket az erős napfény és az időjárás hatásaitól. Ennek eredményeként a műfű nem csak gyönyörű zöld színét őrzi meg hosszú ideig, de minimálisra csökkenti az elhalványulás és elszíneződés lehetőségét is.

Biztonságos-e a műfű gyermekek és háziállatok számára?

Igen! Az összes Prémium Pázsit®️ műfű termék ólommentes, nem tartalmaznak káros anyagokat, ezáltal biztonságos mind a gyerekek, mind a háziállatok számára. Az anyagok gyermekek érzékeny bőréhez lettek tervezve, így nem okoznak irritációt vagy allergiás reakciókat. A Prémium Pázsit®️ műfű könnyen tisztítható, ami rendkívül fontos, ha háziállatok is használják. Az anyag ellenáll a kopásnak és sérülésnek, amelyet az állatok játékai vagy mozgása okozhatnak. A kiváló minőségű anyagok nem tartalmaznak veszélyes vegyszereket, így nem jelentenek veszélyt háziállataink egészségére. 

Mennyi ideig tart egy műfű élettartama?

A minőségi műfű, mint a Prémium Pázsit®️, akár 15 évig is kitart, amennyiben megfelelően telepítik és gondozzák. Az időjárásnak, a forgalomnak és a használat mértékének függvényében változhat az élettartam, de a megfelelően kiválasztott és telepített műfű esetében sok évig megőrzi szépségét és funkcionalitását.

A műfű karbantartásáról

Hogyan tisztitható a műfű az kertben?

A műfű kertben való tisztítása egyszerűen megvalósítható.Lombseprű: A könnyű szennyeződések, mint pl.: levelek és kisebb szemét könnyen eltávolíthatók egy lombseprűvel. Porszívó: Használhatsz ipari porszívót is kertedben, ami nagyban megkönnyíti a műfű tisztántartását nagyobb felületeken. Fontos, hogy ne húzd erősen a porszívót, hogy ne károsítsd a műfű szálait. Speciális műfű-karbantartógép: A műfű tisztítására, karbantartására a speciálisan erre a célre tervezett műfű-karbantartógépek a leghatékonyabbak. Ezen gépek gyorsan és könnyen megtisztítják a műfüvet bármilyen szennyeződéstől, és ezzel egyidőben felfrissítik a műfű szálait. Magyaroszágon először a Prémium Pázsit®️-nál kapható professzionális műfű-karbantartógépek segíthetnek időt és energiát megtakarítani a mindennapok során.

Hogyan tisztitható a műfű teraszokon?

A műfű teraszok tisztítása általában egyszerű feladat, és megfelelő gondossággal hosszú távon megőrizhetjük a terasz szépségét és tisztaságát. Itt van néhány lépés, amit követhetsz a műfűvel borított teraszod tisztításához: Szennyeződések eltávolítása: Először is, távolítsd el a teraszról a nagyobb szennyeződéseket, például leveleket, ágakat vagy hulló szemetet. Porszívózás: Ha poros a műfű a teraszodon, vagy kisebb szennyeződések vannak rajta, használhatsz egyszerű háztartási porszívót a tisztításhoz.  Foltok kezelése: Ha a műfüvön foltok vagy makacsabb szennyeződések vannak, akkor langyos szappanos vízzel vagy enyhe háztartási tisztítószerrel törölheted le a teraszt. Használj puha kefét vagy rongyot.

A Prémium Pázsit®️-ról

Mit tesz az Prémium Pázsit®️ a legjobb ügyfélélmény biztosítása érdekében?

A Prémium Pázsit®-nál kizárólag saját, megbízható és profi szakemberekből álló csapatokkal dolgozunk. Ennek köszönhetően cégünk önállóan, külső partner bevonása nélkül végezheti el a projektek teljes kivitelezését. Legyen szó a terület rendezéséről, az alépítmény építéséről, a pázsit telepítéséről vagy a kertészeti megoldásokról, mi segítünk a megvalósításban. Célunk az, hogy a teljes kivitelezés során a munkákat pontosan és mértani pontossággal végezzük, így a megújult  kert birtokba vétele kényelmes és gördülékeny legyen. A gyorsaság és a pontosság érdekében minden csapatunk rendelkezik saját gépparkkal. A modern gépeknek és eszközöknek köszönhetően még nagy területek kivitelezése sem jelent problémát. Nem kell hetekig várnod a munkálatokra, mivel minden a saját kezünkben van.

Minden termék egyforma?

A Prémium Pázsit®️ több egyedi műfüvet kínál, amelyeket különböző esztétikai és funkcionális igények kielégítésére terveztek. A műfű fajtáink árkategóriában, színben, fűszál hosszúságban és más tényezőkben különböznek. Legyen szó előkertről, sportpályáról, vagy nagy forgalmú kereskedelmi ingatlanhoz kapcsolódó műfüves területről, a Prémium Pázsit®️-nál mindenki megtalálja az igényeihez megfelelő terméket.

A telepítésről

Mi kerül a műfű alá?

A tartós és gyönyörű műfű burkolathoz elengedhetetlen a megfelelő alépítmény kialakítása. Szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy a műfüved hosszú évekig tökéletes állapotban maradjon. Ezen lépésekkel garantáljuk az optimális eredményt: terület kiásása, ezzel együtt a „tükör” kialakítása, terület körbeszegélyezése, ragasztási felület kialakítása, alépítmény feltöltése.

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.