fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Hogyan környezetbarát a műfű?

A Prémium Pázsit®️ műfüvei nem csak esztétikusak és kevés karbantartást igényelnek, hanem bizonyos szempontokat figyelembe véve, hozzájárulnak környezetünk megóvásához, mint pl.:
Vízmegtakarítás: Mivel a műfű nem igényel öntözést, így  kiváló választás szárazság sújtotta területeken vagy olyan helyeken, ahol a vízhiány problémát okoz, ezáltal hozzájárul a fenntartható vízhasználathoz.
Vegyszerek nélkül: A hagyományos fűápoláshoz gyakran szükség van műtrágyákra és vegyszerekre, amelyek bejutva a talajba károsíthatják a környezetet. A Prémium Pázsit®️-ok gondozása viszont nem igényel vegyszereket, így csökkenti a kémiai terhelést.Karbantartás minimalizálása: A műfű telepítése után a gyepnyírás, trágyázás és gyomirtás feleslegessé válik. Ennek köszönhetően kevesebb időt és energiát kell a kertgondozásra fordítani.
Hosszú élettartam: A minőségi műfű hosszú élettartammal bír, ami azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni. Kevesebb termékgyártás és szállítás szükséges, ami csökkenti a környezeti terhelést.
A Prémium Pázsit®️ műfüvei tehát nem csupán gyönyörű zöld környezetet teremtenek, hanem pozitív hatással vannak környezetünkre is.

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.