Műfű

Miért pont műfű?

Felmelegedés, gyakori aszályos időszakok az egyik oldalon. Tetemes élőmunka- és vízráfordítás a másikon. Melyik győz? Nem tudjuk… Felejtsük hát el a szép zöld gyepet? Semmiképpen. Pont azért vágtunk bele a szintetikusfű-forgalmazásba, hogy az éghajlatváltozás támasztotta, egyre komolyabb kihívások ellenére is zöldüljön a kert, az udvar vagy akár terasz. Az általunk forgalmazott szintetikus pázsitok mindezt az értékes természeti erőforrások kímélése mellett szavatolják – ráadásul neked nem kell minden erőd, valamint sok pénzed egy erősen kétesélyes küzdelemre fordítani.

A „mű” az nem gagyi?

Ez esetben nagyon nem, hiszen Európa legjobb minőségű műpázsitjait kínáljuk a magyar vásárlóknak. Persze, nem jöttek csak úgy szembe velünk: 28 jó nevű, a területen tevékenykedő vállalatot kerestünk meg, amelyeknél élőben tekintettük meg a gyártási folyamatot.
Műfű
Műfű

Kinek a termékeit forgalmazzuk?

Mentünk és néztünk – végül két gyártó maradt fenn a rostán: holland Europe Grass és a spanyol Turfgrass, amelyek már több évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek. Hogy miért pont e cégekre esett a választás? – Mert saját kutató–fejlesztő tevékenységet folytatnak. – Mert kizárólag saját fonalakat használnak – azaz nincs a minőséget bizonytalanná tevő bérgyártás. – Mert termékeik a legmodernebb szövősorokon készülnek. – Mert a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszert működtetik.

De kik vagyunk mi?

Az újdonság, az innováció megszállottjai, akik csak a saját szemüknek, tudásuknak és tapasztalataiknak hisznek, nem a sztereotípiáknak. Tapasztalatunk pedig bőven akad: kreatív kertépítő szakemberekből álló csapatunknak köszönhetően a csaknem egy évtized alatt minden lehetséges igényt kielégítettünk – sőt, néhány első ránézésre lehetetlent is… Még valami: mivel mi magunk sem szeretjük a beláthatatlan messzeségbe vesző határidőket és a késések miatti magyarázkodásokat, ügyfeleinkkel szemben is kínosan kerüljük az ilyesmit. Nincs is rá szükség, hiszen komoly hazai raktárkészlettel rendelkezünk – de ha valami netán nincs itthon, szintén jelentős raktári kapacitással rendelkező gyártó partnereink nagyon gyorsan leszállítják nekünk a kívánt tételt.
Műfű