fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

A lélegzetelállító műfű

14.600 Ft /m²
11.490 Ft /m²
Süppedős, tömör műpázsitra vágysz, ami ellenáll a legnagyobb terhelésnek is? A Vision 50 mm, mint minden Prémium Pázsit kiváló minőségű anyagokból készül, így nemcsak ellenálló, de kellemes, lágy tapintású, igazi luxus pázsit. Speciális memóriaszálakkal rendelkezik, így használat után a műfűszálai visszerendeződnek eredeti állapotukba. Rendkívül sűrű szövésű, vízáteresztő műpázsit, amit nem kell féltened házi kedvencedtől. Kutyabarát termék, kutyusod nem tudja kikaparni, kiharapni, így kutyásoknak kitűnő választás. Gyönyörű zöld színvilágára 10 év UV garancia vonatkozik! Hasonlóan minden Prémium Pázsithoz, a Vision 50 is 100% holland termék, gyermekbarát és nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes.
Széhosszúság:50 mm
Szálszerkezet:C-Shape, W-waffle shape
Tanúsítvány
Érték
© Europe Grass
© Prémium Pázsit Kft.
Felhasználás
LANDSCAPING
Gyártási módszer
TUFTED
Fűszerkezet
PE + PP
Teljes magasság
± 52 MM
Fűszálmagasság
± 50 MM
Fűszálsúly
± 2.170 GR/M2
Teljes súly
± 3.140 GR/M2
Öltések
± 13.900
Elsődleges hordozó
PP ± 170 GR/M2
Másodlagos hordozó
LATEX ± 800 GR/M2
Vízáteresztő képesség
± 60 L/MIN/M2
UV-ellenállóság & garancia
10 YEARS

Prémium PázsitReferenciák

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfedezd a Valódi Holland Minőséget a Prémium Pázsit®️-nál, és élvezd az akár 25% kedvezményünket!

Üdvözöld a tavasz érkezését egy valódi zöld csodával!
Ismerd meg a Prémium Pázsit®️ műpázsit kínálatát a Gardenexpo és Construma kiállításokon, vagy látogass el hozzánk a bemutatótermünkbe. Használd ki a nem mindennapi, akár 25%-os kiállítási kedvezményeket.