fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Műfű szálak, formák

A műfű 70-es években történő bevezetése óta hosszú utat tett meg. A technológia fejlődésével a gyártók élethűbb, változatos szálformájú termékeket fejlesztettek ki, hogy csökkentsék a műanyag fényét és növeljék a termék esztétikusságát.
A műfű szálainak formája meghatározza a műpázsitok lágyságát, tartósságát, fényvisszaverődését.

C-Shape

A C-alakú Prémium Pázsit®️  kollekció az egyik leginnovatívabb műfű a piacon, rendkívüli rugalmasságának, és realisztikus kinézetének köszönhetően. A félhold forma titka a polimerek legújabb generációjának használatában rejlik, ami által C-alakú műfű szálaink a mai piacon kapható legrugalmasabb fonalak közé tartoznak. A kizárólag európai gyártóktól származó, csúcsminőségű polimerek erősítik a memória hatást, amely elegáns, mégis problémamentes pázsitot kínál tulajdonosának.

Diamond – shape

A Diamond Shape különleges formájával és tulajdonságaival kiemelkedik a mezőnyből.
Különösen lágy szálakkal és élénk színekkel rendelkezik, melyek garantáltan lenyűgöző hatást keltenek az érintés és a látvány szempontjából is. A formája miatt a Diamond Shape szálak szinte minden irányban hajlíthatóak, így az összeillesztése egyszerűbb, és a textúrája luxus érzetet nyújt. A szélesebb középrész jobb tartást biztosít, a keskenyebb, nem irányított szálak pedig puhább, élvezetes tapintást eredményeznek.

 

W-waffle shape

A W alakú műfű szálak biztosítják a legrealisztikusabb megjelenést. Robosztus kialakításának köszönhetően megtöri a napfényt, nem gyűjti magába a hőt. Ezáltal a pázsit kevésbé melegszik föl, így a legnagyobb melegben is mászkálhatunk rajta mezítláb. Nagyobb felületüknek köszönhetően kevésbé tükröződik vissza rajta a fény, így napfényben sincs műanyagos, csillogó hatása. 

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.