fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!: 2024.05.15.-től 2024.06.19..-ig

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Nézd meg legújabb videónkat, ahol Lékai-Kiss Ramóna megosztja veletek, miért érdemes most Prémium Pázsit®️-ot vásárolni!

Play Video
Play Video

Gönczi Gábor is a Prémium Pázsit®️ csapatát választotta! Tartsatok velünk és nézzétek meg, hogy Gábor terasza, milyen csodálatos átalakuláson ment keresztül.

100% holland pázsit
- 20%

Természetközeli luxus

16.150 Ft /m²
12.900 Ft /m²
100% holland pázsit
- 25%

Az élvonalbeli kertek titka

15.900 Ft /m²
11.900 Ft /m²
100% holland pázsit
-30%
Új kollekció

A megtestesült tökéletesség

16.700 Ft /m²
11.690 Ft /m²
100% holland pázsit
- 20%
Új kollekció

Elbűvölő természetesség

13.650 Ft /m²
10.900 Ft /m²
100% holland pázsit
-5%

A példamutató

17.400 Ft /m²
16.500 Ft /m²
100% holland pázsit
- 24%

A luxus kedvelőinek

15.550 Ft /m²
11.800 Ft /m²

Műfű bemutatókert

Tapasztald meg az egyedülálló élményt!

A Prémium Pázsit Kft. bemutatóterme és bemutatókertje lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy nagyobb felületen tekinthessék meg a termékeket. A műfű telepítése hosszú távú befektetés, amelynek célja, hogy a kert szép és gondozott maradjon hosszabb időn át. A műfű minősége és tartóssága döntő szerepet játszik abban, hogy mennyi ideig élvezheti az ügyfél a kertjének szépségét.

Emellett, a személyes kapcsolatfelvétel lehetősége a Prémium Pázsit Kft. szakértő kollégáival. Személyre szabott tanácsokat tudnak adni az ügyfeleknek a termékekkel kapcsolatban, valamint segítséget tudnak nyújtani a telepítéssel és a karbantartással kapcsolatos kérdésekben is.

110m²-es bemutatókertben inspirálódhatsz.

A versenytársak általában csak mintadarabokat vagy fotókat mutatnak be a termékeikről, amelyek nem adják vissza a termék valódi kinézetét. A Prémium Pázsit Kft. bemutatókertje azonban lehetőséget nyújt az ügyfeleknek, hogy személyesen tapasztalják meg a termékek minőségét. Így biztosak lehetnek abban, hogy a Prémium Pázsit minősége és tartóssága révén hosszú távon is élvezhetik a kertjük szépségét.

Ez a megközelítés nem csak elégedett vásárlókat eredményez, hanem hosszú távú ügyfeleket is, akik elégedettek lesznek a termék minőségével és a cégünk által nyújtott kiváló szolgáltatásokkal.

ReferenciákKorábbi munkáink

Kérj ajánlatot! INGYENES helyszíni felmérés az ország egész területén.

Pár egyszerű lépésben kérhetsz tőlünk ajánlatot mindenféle kötelezettség nélkül. Add meg adataid és hamarosan felveszük  Veled a kapcsolatot.

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Köszönjük, hogy megkerestél minket.

Kollégánk elemzi az általad megadott információkat és hamarosan felkeres a megadott elérhetőségen.

Ha közben bármilyen további kérdésed felmerülne, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, vagy látogass el bemutatótermünkbe. A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünk előtt kiépítésre került, egy közel 110 m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit® legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

Nagyon várjuk a további együttműködést!

Tisztelettel,
Prémium Pázsit®️ csapata

Bemutatótermünk: 1149 Budapest, Egressy út 27-29.
(B. épület fszt. 2., Mandala Kert Lakópark)

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 08:00 – 16:00
Szombat: 10:00 – 14:00
Vasárnap: ZÁRVA