fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Kutya és szép kert? Lehetséges!

Kutyabarát műfű

Ahogy az embereket, úgy a kutyákat is vonzza a szép pázsit – amely persze csak addig marad szép, ameddig négylábú társunk rá nem szokik. Furfangos eszközökkel ugyan távol tartható a blöki a fűtől, de vajon méltányos megoldás ez a család leghűségesebb társával szemben?

Az általunk forgalmazott, kifejezetten kutyatartóknak ajánlott műfüvekkel viszont a gazdik megszabadulhatnak a kutyus mozgásterének drasztikus szűkítése miatti lelkiismeretfurdalástól. A speciális C-Shape technológiájú műpázsitok átlag feletti strapabírásúak, így a nagyobb testű kutyák jelentette terhelés sem jelent problémát számukra.

További különlegességük, hogy kevésbé melegszenek fel, ami főleg a szagképződés szempontjából előnyös. E műfüvek nem színeződnek el a vizelettől, amely amúgy könnyedén lemosható róluk egy slaggal. Kutyatulajdonosoknak szánt termékeinkre – amelyeknek imént ismertetett előnyeit UV- és fagyállóság teszi teljessé – hosszú, 9 éves garanciát vállalunk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.