fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Kert felújítás az elejétől a végéig.

Álmodd meg, mi megtervezzük és megvalósítjuk! A Prémium Pázsit®️ telepítése során minden részletre figyelünk, hogy elképzeléseid valóra váljanak. Tapasztalt csapatunk és modern gépparkunk biztosítja, hogy a műfű telepítés minden szakasza gördülékenyen menjen.

Egyedi megoldások

Saját gépparkunknak és szakértő csapatunknak köszönhetően nincs olyan feladat, ami ne lenne megoldható. Még a lejtős területeken vagy akár épületek tetején is biztosítjuk a kifogástalan eredményt.

Helyszíni Felmérés és Telepítési Terv

Első lépésként szakértő csapatunk a helyszínen felméri a területet, és elkészíti a telepítési tervet, rajzot. Így minden részletre figyelve garantáljuk a kifogástalan végeredményt.

Tereprendezés Profi Csapatunkkal és Gépparkunkkal

Tapasztalt szakembereink gondoskodnak a tereprendezésről. Modern gépparkunkkal hatékonyan és precízen tudjuk elvégezni a szükséges munkálatokat.

Minőségi Anyagok Beszerzése és Fuvarozása

Az optimális eredmény érdekében kizárólag prémium minőségű műfüvet és egyéb szükséges anyagokat használunk. Gondoskodunk a szállításról, hogy minden eszköz és anyag időben és ép állapotban érkezzen meg a telepítés helyszínére.

Alépítmény Elkészítése

A tartós és gyönyörű műfű burkolathoz elengedhetetlen a megfelelő alépítmény kialakítása. Szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy a műfüved hosszú évekig tökéletes állapotban maradjon.

Ezen lépésekkel garantáljuk az optimális eredményt:

Terület kiásása és "tükör" kialakítása:

A területet kiássuk, eltávolítva a termőföld felső rétegét, hogy a műfű alá legalább 10 cm vastagságban megfelelő ágyazatot készítsünk.

Körbeszegélyezés

A területet körbeveszi a szegély, amely meghatározza a szintet és megtámasztja a murvát. Szegély lehet meglévő vagy újonnan épített, például szegélykövekből.

Ragasztási felület kialakítása:

A szegélyek mentén körbefutó betonfelületet alakítunk ki, amely hatékonyan rögzíti a műfüvet, megakadályozva annak elválását a területtől.

Alépítmény feltöltése:

A beton felületet 0-20 mm szemcsenagyságú murvával töltjük meg, majd tömörítjük. Ezután további rétegben, 0-5 mm szemcsenagyságú anyaggal töltjük fel, hogy egy sík felületet kapjunk. A murva réteg biztosítja, hogy a terület hosszú időn át egyenletes maradjon, illetve garantálja a terület vízelvezetését.

Műfű Szabása, Telepítés

A Prémium Pázsit®️ pontosan és precízen kerül telepítésre. Szakembereink gondoskodnak arról, hogy a fűszálak tökéletesen illeszkedjenek és a végeredmény élethű legyen.

Terület Takarítás és Karbantartás

A munka után minden maradékot eltávolítunk és egy speciális karbantartó géppel gondoskodunk a műfű szálainak optimális pozícióba hozataláról, ezzel garantálva a természetes és élethű megjelenést. Így egy tiszta és rendezett kertben gyönyörködhetsz. Ezen felül megadjuk a szükséges karbantartási tippeket, hogy a pázsit mindig tökéletes és élethű legyen.

Play Video

Hogyan telepítik a Prémium Pázsit®️-ot?

A pázsit telepítését egy alapos állapotfelmérés előzi meg, amely során átbeszéljük a lehetőségeket. A pázsit fektetését professzionális szakembereink végzik, így az eredmény ennek megfelelően kifogástalan. Odafigyelünk arra, hogy az illesztések egyáltalán ne látszódjanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes legyen.

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

110m²-es bemutatókertben inspirálódhatsz.

A versenytársak általában csak mintadarabokat vagy fotókat mutatnak be a termékeikről, amelyek nem adják vissza a termék valódi kinézetét. A Prémium Pázsit Kft. bemutatókertje azonban lehetőséget nyújt az ügyfeleknek, hogy személyesen tapasztalják meg a termékek minőségét. Így biztosak lehetnek abban, hogy a Prémium Pázsit minősége és tartóssága révén hosszú távon is élvezhetik a kertjük szépségét.

Ez a megközelítés nem csak elégedett vásárlókat eredményez, hanem hosszú távú ügyfeleket is, akik elégedettek lesznek a termék minőségével és a cégünk által nyújtott kiváló szolgáltatásokkal.

1149 Budapest, Egressy Út 27-29. (B. Épület Fszt. 2., Mandala Kert Lakópark)

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.