100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Varázskorona 1.(Szentmihályi Játszókert Óvoda)

Ünnepélyes keretek között átadásra került, az idei év egyik legnagyobb projektje a XVI. kerületi Szentmihályi Játszókert Óvoda – Varázskorona 1. udvara.

A rendezvényre egy kis ajándékkal is készültünk, egy speciális, műfű tisztítására szolgáló karbantartógépet adtunk át az óvoda dolgozóinak.

👷‍♀️👷Kiváló szakembereink a Prémium Pázsit®️ telepítése mellett az óvoda udvarának teljes felújítását és új játékok telepítését is végezték.
A kimondottan óvodák és játszóterek számára kifejlesztett Prémium Pázsit®️🌱 teljes mértékben környezetbarát♻️ és vízáteresztő💧 képességének köszönhetően a gyerekek akár negyedórával az eső elállta után kimehetnek az udvarra játszani, és nem lesz sáros, fűfoltos, poros az öltözékük.


Az új játékok kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy ne csak biztonságos időtöltést jelentsenek, hanem a gyermekek kiegyensúlyozott és sokrétű fejlődését is biztosítsák.
Köszönjük, hogy ennek a fantasztikus projektnek is a részesei lehettünk!😍
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Prémium Pázsit®️ által felújított óvodák kitűnjenek a kiváló minőségükkel és tartósságukkal.


A csodálatos udvar több mint 2700m²-es területéről készült képekeken láthatjátok milyen átváltozáson ment keresztül az óvoda udvara.🏃‍♀️🏃🏃‍♂️
Reméljük sok boldog pillanatot okoz majd a gyerekeknek és az óvoda dolgozóinak egyaránt.💚

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.