fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

A műfű telepítése a tökéletes újévi fogadalom!

Miután eltelt egy újabb év a figyelmünk az újévre kezd fókuszálni, és sokan gondolkodni kezdünk újévi fogadalmaink meghozatalán, véghezvitelén.

A fogyástól az új karrierig, a pénzmegtakarítástól az egészséges táplálkozásig vagy a dohányzásról való leszokáson át a kevesebb alkohol fogyasztásáig – mindannyian azon kapjuk magunkat, hogy minden évben újévi fogadalmakat fogalmazunk meg.

Ebben az évben miért ne tennéd ezt egy kicsit másképp, és tennél meg egy dolgot ahhoz, hogy több gyakori fogadalom kevés erőfeszítéssel egyszerre teljesüljön?! Hogyan? Műfű telepítés! Sok oka van annak, hogy ez remek ötlet legyen az újévre.

A következőkben megvitatjuk a Prémium Pázsit® burkolat használatának néhány előnyét és azt, hogy miért kellene ezt újévi fogadalommá tenni. Észre fogod venni, hogy a műfű telepítéséből származó számos előny valóban hatással lesz arra, hogy segítsen elérni a talán fontosabb újévi fogadalmakat, például, hogy több szabadidőt tölts barátaiddal vagy családoddal, csökkentve a stresszt, segítve az aktívabb életet – és akár segíthet pénzügyi javulásban is.

Tehát, miért a műfű burkolat telepítése a tökéletes újévi fogadalom?

Több időnk lesz 

A műfüvek nagyon kevés karbantartást igényelnek, és ez a minimálisan ráfordított idő biztosítja, hogy egész évben esztétikus maradjon, első osztályú látványt nyújtson kertünk.

Egyre nyüzsgőbb életmódunkkal a szabadidő felértékelődött, és mindannyian arra törekszünk, hogy minél több jusson belőle.

Az a többletidő, amelyet megtakarítasz a kertfenntartáson, lehetőséget ad arra, hogy olyan dolgokkal töltsd azt, amelyeket valóban szeretsz csinálni, például több időt tölts a családoddal, a hobbidnak élj, vagy csak egyszerűen pihenj.

A Prémium Pázsit® segít ellazulni

Egy másik rendszeres újévi fogadalom, hogy csökkenteni szeretnénk életünkben a stresszt.

Ha Prémium Pázsit®-od van, bármikor, amikor kinézel a kertedbe ahelyett, hogy idegesítenéd magad az élő fű rossz állapotán, mosolyogni fogsz, hogy milyen szép pázsitod van, és milyen kevés erőfeszítésedbe került mindez. A fű nyírása, locsolása egy olyan munka, amely miatt soha többé nem kell aggódnod.

Az életünkben a stressz csökkentése mind a mentális, mind a fizikai egészségünk szempontjából szükséges, így ez mindannyiunk számára nagyszerű újévi elhatározás.

A Prémium Pázsit® átalakítja a kertedet

Ha valamit megtudtunk 2020-tól akkor azt, hogy kertjeink rendkívül értékes részét képezik otthonainknak.

Fizikai és szellemi jólétünk szempontjából is fontos, hogy kijussunk a friss levegőre. Mi más lenne erre alkalmasabb, mint saját kertünk?

A Prémium Pázsit® telepítése remek módja annak, hogy drasztikusan javítsd kerted megjelenését.

Eltűnik a gazos és foltos fű, amelyet évek óta elviselsz. Amikor a Prémium Pázsit®-ra csak ránézel, örömödet fogod lelni benne. 

A tökéletes látvány csodákra képes a teljes kültéri megjelenés átalakításában.

Használhatóbbá válik a kerted

A műfű egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen sármentes. Ez azt jelenti, hogy még ősszel és télen is használhatod kerted anélkül, hogy sárba süllyednél. Azaz egész évben használhatóvá teszi kerted, és nem csak az év azon kis részén, amikor a gyep elég száraz ahhoz, hogy használd.

A sármentes kert az egyik fő oka annak, hogy a kutyatulajdonosok is imádják a műfüvet .

A sármentes kert legnagyobb előnye, hogy sokkal több időt töltesz a szabadban. A kertben töltött többletidő több friss levegőt és akár több testmozgást is jelenthet, és ezzel kipipálhatod az újévi fogadalmak egyikét.

 A Prémium Pázsit® növeli ingatlana értékét

Az újévi fogadalmak közül a leggyakoribb az, hogy megpróbálunk többet megtakarítani.

Nos, a műfű burkolat telepítése remek módja a nehezen megkeresett pénz befektetésének. A műfű jelentősen emeli ingatlanod értékét, valamint ha eladásban gondolkodsz, az alacsony karbantartás és a buja zöld megjelenés vonzó lesz a potenciális vásárlók számára is, ezzel megkönnyítve Neked az eladást.

Mint már megtudtuk, a kerted egész évben használhatóbb, ezáltal sokkal inkább az otthonod részévé válik. Ez szintén növeli az ingatlanod értékét.

A műfűbe történő befektetés nagyon jó módja annak, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pénzedből akár hosszú távon is.

Következtetés

Szóval, ahelyett, hogy mindig ugyanazokat a régi fogadalmakat tennénk, melyekről január végéig legtöbbször megfeledkezünk, miért ne törekednél arra, hogy műfüvesíts, ezzel egy jelentős fogadalmi listát kipipálnál?

Az újévi fogadalom elérésének kulcsa az, hogy minél hamarabb elkezdj apró lépéseket tenni céljaid elérése érdekében. Nos, szerencsére az első lépés nem lehet gyorsabb és könnyebb ebben az évben.

Egyszerűen töltsd ki  az ajánlatkérést, és várd kollégánk hívását.  Ez két percnél kevesebb idődbe kerül, és nagy lépés az álmaid gyepének megszerzése felé valamint, hogy életedben nagy változásokat hajts végre!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.