fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Milyen gondozást igényel a műfű a téli szezonban?

A műfű alapvetően minimális gondozást és karbantartást igényel, ellenáll az időjárási viszonyoknak, a hőmérsékletváltozásnak, azonban nem árt oda figyelni néhány apróságra.

A tél közeledtével a fákról lehulló utolsó leveleket elegendő egy lombseprű segítségével összegyűjteni. Amennyiben nem szeretnénk túl sok időt a levelek eltakarításával tölteni, úgy érdemes a kifejezetten erre a célra kifejlesztett karbantartógépet használni, mellyel könnyen összeseperhetőek a levelek, tűlevelek, törmelék, por, sár és egyéb piszkok. 

A

A tél közeledtével a fákról lehulló utolsó leveleket elegendő egy lombseprű segítségével összegyűjteni. Amennyiben nem szeretnénk túl sok időt a levelek eltakarításával tölteni, úgy érdemes a kifejezetten erre a célra kifejlesztett karbantartógépet használni, mellyel könnyen összeseperhetőek a levelek, tűlevelek, törmelék, por, sár és egyéb piszkok. 

A nagyobb mennyiségű esővíz, hóolvadás miatt nem kell aggódni, a Prémium Pázsit-ok 60 liter/perc/m2 vízáteresztő képességgel rendelkeznek, így gyorsan szárad, sármentes, nem dohosodik.

A hó nem károsítja a műfüvet, így nem feltétlen szükséges eltakarítani, csak élvezd a fehérre festett tájat. Amennyiben mégis zavar, úgy műanyag hólapáttal eltávolítható. A sűrűn használt területen azonban érdemes eltakaritani, ugyanis a havas műfüvön való közlekedés következtében a hó összenyomódhat és réteget képezhet a műfűben, ami csúszásveszélyes, illetve ronthatja a műpázsit vízáteresztő képességét. Ezért javasoljuk a közlekedő területen a hó eltakarítását. 

A hó súlya miatt nem kell aggódni, nem fogja lenyomni a műfüvet, ugyanis a Prémium Pázsit-ok kiemelkedő minőségű, első osztályú alapanyagokból készülnek,  bármilyen nehéz tárgyat teszünk egy Prémium Pázsitra, a memóriaszálaknak köszönhetően, – melyek hő hatására működnek – hamar visszanyerik eredeti alakjukat, így a hó olvadása után is. 

A fagyás szintén nem árt a műpázsitnak, nem törnek el a szálak, ugyanis műpázsitjaink -70 C fokig fagyásállóak. Fagyásgátlót nem szabad használni, mert a vegyi anyagok károsíthatják a műfüvet.

Mint látható, a műpázsit a téli időszakban is minimális időráfordítást igényel. Amennyiben te is szeretnél egész évben örökzöld, csúcsminőségű Prémium Pázsit-ot, látogass el bemutatótermünkbe és nézd meg teljes kollekciónkat, valamint +80 m2-es bemutatókertünket.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.