fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Lengyel Kiegészítő Nemzetiségi Óvoda udvara kapott új megjelenést

Megosztunk veletek egy újabb fantasztikus referencia projektet! Ezúttal a Lengyel Kiegészítő Nemzetiségi Óvoda udvara kapott új megjelenést a Prémium Pázsit®️ segítségével.

A Prémium Pázsit®️ kiváló megoldás, óvodák és játszóterek számára. A kimondottan ezekre a területekre kifejlesztett Prémium Pázsit®️ nem csak környezetbarát♻️ és vízáteresztő💧 képességekkel rendelkezik, hanem biztonságos és kényelmes játékteret is teremt a gyermekeknek. Ennek köszönhetően rövid idővel az esőzés után is élvezhetik a játékot a tiszta és rendezett udvaron, anélkül hogy koszos és sáros lenne az öltözékük.

Köszönjük, hogy ennek a fantasztikus projektnek a részesei lehettünk! 😍 Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Prémium Pázsit®️ által felújított óvodák kitűnjenek kiváló minőségükkel és tartósságukkal.

Reméljük, hogy az új udvar sok boldog pillanatot okoz majd a gyermekeknek és az óvoda dolgozóinak egyaránt. 💚

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.