fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Ünnepélyes keretek között átadásra került a 17. kerületi Összefogás Óvoda új udvara.

A csodálatos, több mint 900m²-es területről készült képeken láthatjátok milyen átváltozáson ment keresztül az óvoda udvara.🏃‍♀️🏃🏃‍♂️

Az átadó keretében rendezett Összefogás Kupa pedig felejthetetlen pillanatokat hozott, amikor is a gyerekek örömmel fociztak az új pályán. A rendezvényre egy kis ajándékkal is készültünk, egy speciális, műfű tisztítására szolgáló karbantartógépet adtunk át az óvoda dolgozóinak.

Az óvoda környezetének átalakításakor fontos volt számunkra a gyermekek szabadidős és sport lehetőségeinek fejlesztése. Ezért egy kosárlabdapálya és egy focipálya is kialakításra került az óvoda területén. Ezek a pályák nem csak játékot és szórakozást biztosítanak, hanem segítenek a gyerekek fejlődésében, csapatmunkájukban és mozgáskoordinációjuk fejlesztésében is.

Gratulálunk az Összefogás óvodának ehhez az újabb mérföldkőhöz és a sikeres átadóhoz! Büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk az Óvoda fejlődésének és a gyerekek boldogságának. 💚⚽️🏀🌿 Az új udvar reméljük sok boldog pillanatot okoz majd a gyerekeknek és az óvoda dolgozóinak egyaránt.💚

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.