fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Nagy örömmel és büszkeséggel osztjuk meg veletek legújabb referenciánkat: a Mókuska Kuckó Családi Bölcsőde udvarának felújítását Szentendrén!

A projekt során az udvar modernizálása mellett kiemelt hangsúlyt fektettünk a gyermekek biztonságára és kényelmére. Bízunk benne, hogy a gyermekek boldogan fogják használni a felújított udvart.

A Prémium Pázsit®️ kiváló megoldás, óvodák és játszóterek számára. A kimondottan ezekre a területekre használt Prémium Pázsit®️ nem csak környezetbarát♻️ és vízáteresztő💧 képességekkel rendelkezik, hanem biztonságos és kényelmes játékteret is teremt a gyermekeknek. Ennek köszönhetően rövid idővel az esőzés után is élvezhetik a játékot a tiszta és rendezett udvaron, anélkül hogy koszos és sáros lenne az öltözékük.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfedezd a Valódi Holland Minőséget a Prémium Pázsit®️-nál, és élvezd az akár 25% kedvezményünket!

Üdvözöld a tavasz érkezését egy valódi zöld csodával!
Ismerd meg a Prémium Pázsit®️ műpázsit kínálatát a Gardenexpo és Construma kiállításokon, vagy látogass el hozzánk a bemutatótermünkbe. Használd ki a nem mindennapi, akár 25%-os kiállítási kedvezményeket.