fbpx
100% holland pázsitok
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Rákosmenti Piroska Óvodájának udvara egy lenyűgöző átalakuláson esett át, és a végeredmény egyszerűen mesés lett!

A Prémium Pázsit®️ szakértelmével és elhivatottságával teljes mértékben újjávarázsolta az óvoda udvarát. A gyerekek mostmár egy lenyűgözően zöld és puha pázsiton játszhatnak a mindennapok során.

Az udvaron új játékok telepítéséről is gondoskodtunk, hogy még vidámabb és sokszínűbb legyen a kicsik számára. Az új játékok kiválasztásánál kiemelten fontos volt számunkra, hogy ne csak biztonságos időtöltést nyújtsanak, hanem támogassák a gyermekek kiegyensúlyozott és sokoldalú fejlődését is. A színes és inspiráló dizájn izgalmasan serkenti a gyerekek kreativitását, így új és változatos játékmódokat kínálva nekik.

Köszönjük a Piroska Óvoda csapatának és minden résztvevőnek a fantasztikus együttműködést és bizalmat, amely lehetővé tette, hogy megvalósítsuk ezt a felejthetetlen átalakulást. A gyermekek boldogsága és fejlődése mindenek felett áll, és örülünk, hogy hozzájárulhattunk ehhez az elképesztő projekthez! 💚

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

Ünnepeljük együtt a Prémium Pázsit®️ 5. születésnapját!

Öt éve indítottuk útjára álmunkat, és ma már számos otthon, óvoda és sportpálya újult meg a Prémium Pázsit®️ segítségével. Az évfordulónk alkalmából, az idei év legnagyobb akcióját indítjuk el, melynek során minden Prémium Pázsit®️-ra hatalmas kedvezményt kínálunk!

🌟 Két legnépszerűbb pázsitunkat, most 30% kedvezménnyel szerezhetitek be.
Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy kedvező áron jussatok hozzá csúcsminőségű műpázsitjainkhoz.

Ne maradjatok le a Prémium Pázsit®️ születésnapi ajánlatairól!
📅 Az akció 2024.05.15-től 2024.06.19-ig tart.